Kuram gan viena no asociācijām ar savu omīti nesaistās ar pamatīgu izēšanos. Manuprāt, reta ir tā omīte, kura, redzot savu mazbērnu, nešausminātos, cik viņš vājiņš un maz ēd. Tad nu šoreiz galdā ceļu manas omītes recepšu kladītē esošo miksli Franču gaļa. Sātīgs bez sava gala.
SASTĀVDAĻAS:
liellopu fileja;
sīpoli;
tomāti;
siers;
majonēze;
sāls;
pipari
PAGATAVOŠANA:
1. Liellopu fileju sagriež gabaliņos.
2. Ietaukotā cepamtraukā kārto sīpolu šķēlītes.
3. Pa virsu sīpoliem liek gaļas gabaliņus, sīpolus un piparus.
4. Pa virsu garšvielām kārto tomātu šķēlītes un pārber ar sieru.
5. Visam pa virsu liek mazliet majonēzes.
6. Virs majonēzes atkal lie kārtu ar gaļu, garšvielām, tomātiem un majonēzi.
7. Visu bagātīgi pārber ar sieru.
8. Cep 200 grādos aptuveni 40 minūtes. Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem.