Reiz jau minēju, ka zupas manai omītei padevās tikpat labi kā saldie ēdieni. Un ne tikai tradicionālās biešu, frikadeļu un vistas zupas vārīja omīte. Viņas pierakstu kladītē atrodama arī pa kādai receptei, kuru nesmādētu pat vismodernākie pavāri.

SASTĀVDAĻAS:

300g kūpinātas liesas gaļas;
1 sīpols;
1 liels burkāns;
3 kartupeļi;
200g kausētā siera;
300g šampinjonu;
zaļumi pārkaisīšanai.

PAGATAVOŠANA:

1. Kūpināto gaļu, sīpolu, sēnes, burkānu sagriež gabaliņos.
2. Sagrieztos produktus liek uz pannas cepties, līdz tie kļūst brūni.
3. Tikmēr nomizo kartupeļus, sagriež gabaliņos un liek katlā vārīties.
4. Kad kartupeļi ir jau pusgatavi, tiem katlā pievieno visus apceptos produktus.
5. Kad kartupeļi jau izvārījušies mīksti, pievieno kausēto sieriņu, visu kārtīgi izmaisa.
6. Pasniedz pārkaisītu ar zaļumiem.

 


Kategorijas: Zupas

Pievienot komentāru