Ja ēdienu nosauksi par lečo zupu, tad vēl pirms tā nogaršošanas jau aptuveni spēsi iedomāties, kas ir tā sastāvā un kā tas garšo. Taču, lai dzīve būtu nedaudz interesantāka, var ēdieniem dot pavisam netipiskus nosaukumus. Tā darījusi arī mana omīte, kura vienkārši pagatavojamu lečo zupu nosaukusi par… Par Kalifornijas Džambo zupu. Piekritīsi, ka, izdzirdot tādu nosaukumu, uzreiz rodas interese un vēlme to pagaršot!
SASTĀVDAĻAS:
aptuveni 400g vistas filejas;
2 burkāni;
3-4 vidēji kartupeļi;
burciņa lečo;
buljons.
PAGATAVOŠANA:
1. Vistas fileju sagriež gabaliņos un liek buljonā vārīties.
2. Pēc laiciņa vistai pievieno sagrieztus burkānus un kartupeļus.
3. Kad dārzeņi jau gandrīz mīksti, pievieno lečo un vāra, līdz zupa gatava.
PIEZĪMES:
Lai zupu padarītu eksotiskāku, var pievienot arī garneles.